U DRUŠTVU SVJETSKE LEGENDE: Luka Modrić sudjelovao na futsal utakmici u Kuvajtu i zaludio navijače!

FOTO:

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić igrao je malonogometnu utakmicu u dalekom Kuvajtu. Njegov Team Modrić nastupao je protiv momčadi legende Barce i Reala, portugalske ikone Luisa Figa. Taj susret odigran je u sklopu malonogometnog turnira u Kuvajtu.

Luka je odlično primljen od strane publike, kada se obratio navijačima počeli su skandirati: „Modrić, Modrić!“ Osvajač Zlatne lopte svojom pojavom skroz je oduševio kuvajtske ljubitelje nogometa.

“Pozdrav svima” Ovo je moj prvi put da sam ovdje u Kuvajtu, jako sam sretan da sam tu. Hvala vam na vašoj toploj dobrodošlici, osjećam se jako ugodno ovdje”, rekla je u obraćanju desetka Reala.

Modrićeva ekipa je slavila protiv Figove teniskih 7:6, Luka je namjestio nekoliko golova, zatim podijelio autograme ushićenim klincima. Luis Figo je poslije utakmice objavio zajedničku fotografiju na Twitteru i napisao:

“Bilo mi je zadovoljstvo vidjeti te moj dobri prijatelju. Hvala Kuvajtu na toploj dobrodošlici, uvijek je zadovoljstvo vratiti se.”

Nakon ovog događaja Luka se vraća u Hrvatsku gdje se priključuje Vatrenima za kvalifikacijski sraz protiv Walesa.

Komentari

komentara

« Povratak