U Hajduku mi se sviđa sve osim DJ-a Šimića!

FOTO:

Mađara Márka Futácsa (26) u Hajduku su najavljivali kao najveće pojačanje, no zbog lakše ozljede tek je nedavno počeo igrati i zabijati. Gol Slavenu, dva Jalžabetu

– Mjesec dana sam izgubio, ali sad me više ništa ne može zaustaviti na putu povratka u vrhunsku formu – samouvjeren je Futács, na kojem su ozljeda koljena, operacija i oporavak ostavili traga:

– Godinu dana teretane i individualnih treninga bili su prava noćna mora. Jedino pozitivno iz tog vremena rođenje je kćerkice, s mojom ljubimicomMijom i suprugom Gitom provodio sam najviše vremena. Brzo sam zaliječio ozljedu, ali nisam se nikako mogao osloboditi straha.

Puno su mu pomogli razgovori s psihologom.

– Puna tri mjeseca po triput tjedno razgovarao sam s psihologom u Mađarskoj, i on mi je pomogao da se napokon oslobodim straha. Nije to klasičan strah od nekoga ili nečega, nego strah od obnove ozljede, na što ne možeš utjecati. Na sreću, strah sam potisnuo, opet normalno treniram i igram.

Split i Hajduk su ga oduševili. 

– Tko se bavi ozbiljnim nogometom u Europi morao je čuti za najveći hrvatski klub, za najljepši stadion, za najbolje navijače i neke ludo dobre utakmice u povijesti. Sad kad sam tu, nadam se da ću i ja biti dio te priče.

Jednu stvar bi u Hajduku ipak rado promijenio.

 Lorenco Šimić je definitivno najgori DJ u povijesti modernog nogometa, ha, ha, ha… Sjajan je momak i igrač, jako pozitivan lik, ali stalno forsira narodnjake koji se meni nikako ne sviđaju – zaključio je.

Komentari

komentara

« Povratak