U MAKSIMIRU EKSPLODIRALA BOMBETINA: Bivši hrvatski reprezentativac dolazi u Dinamo!

FOTO:

Zimski prijelazni rok u HNL-u još uvijek traje svega nekoliko dana, a aktualni prvak Dinamo Zagreb odlučio je dodati razveseliti navijače.

Naime, 24sata ekskluzivno doznaju kako je na korak do Dinama nekadašnji as Plavih, Marko Rog! Još ranije o tome pisali su talijanski mediji koji su tvrdili kako se nekadašnji hrvatski reprezentativac vraća u HNL. Bilo je govora o potpisu za Rijeku gdje bi opet zaigrao s bivšim suigračem, Pjacom. No, izgleda kako je Rog na putu za Dinamo.

Plemeniti veznjak je još 2014. napravio veliki iskorak kad je iz tad trećeligaša Varaždina stigao u RNK Split i oduševio sve, a Dinamo ga je 2015. godine platio tad velikih pet milijuna eura. Samo godinu dana nakon toga Marko se dokazao i završio na posudbi u Napoliju koji ga je otkupio na kraju sezone za 13.50 milijuna eura.

Tamo se ipak nije uspio nametnuti te su ga poslali na posudbu u Sevillu da bi ga 2019. godine posudili Cagliariju pa prodali godinu dana kasnije. I taman kad je krenulo dobro, nažalost je započela Markova ‘Kalvarija’ s ozljedama lijevog koljena.

Nevjerojatnih tri puta ‘odlazio’ je ligament, prvo 2020. godine pa se zatim oporavljao do početka lipnja da bi se na kraju šestog mjeseca 2021. ta ozljeda obnovila. Uporni Marko opet se vratio na teren, a zatim je u srpnju 2023. godine na pripremnoj utakmici ponovno ozlijedio ligamente.

Tad je rečeno da ga čeka pauza od šest do sedam mjeseci, a pretpostavlja se da bi se mogao vratiti u travnju i tako pomoći Dinamu u završnici prvenstva.

Komentari

komentara

« Povratak