U MAKSIMIRU JE TOTALNI CIRKUS: Propao je transfer Brekala u Dinamo!

FOTO:

Još jučer je ugledni talijanski transfer guru, Fabrizio Romano, objavio kako je sve gotovo te kako će u narednim satima Josip Brekalo doći u Dinamo. A nakon nepunih 24 izgleda kako smo dobili novi preokret.

Ipak ništa od transfera Josipa Brekala u Dinamo, doznaju 24sata! Činilo se u utorak kako je sve između Fiorentine i zagrebačkog kluba dogovoreno, 100.000 eura fiksno za posudbu do kraja sezone uz dodatnih 100.000 eura ako “modri” osvoje naslov i 200.000 eura ako Dinamo bude igrao skupine Lige prvaka.

O poslu je kao gotovom izvijestio i stručnjak za transfere Fabrizio Romano, Josip Brekalo u srijedu se oprostio od suigrača u Fiorentini i uputio prema aerodromu čekajući konačno zeleno svjetlo iz Dinama za put prema Hrvatskoj, ali od toga ipak neće biti ništa.

Dinamo je naime, do 10 sati trebao Fiorentini trebao poslati sve potrebne dokumente, ali to nije učinio. U to vrijeme u Maksimiru 128 žestoko se raspravljalo o sudbini trenera Sergeja Jakirovića. Pa se povremeni hrvatski reprezentativac vratio u klub. Pola sata nakon ekskluzive 24sata informaciju je potvrdio i Fabrizio Romano.

“Prelazak Josipa Brekala u zagrebački Dinamu propada. Ima problema s Dinamom unatoč razmijenjenim dokumentima s Fiorentinom. Dinamo bi mogao promijeniti i trenera, a to nije bilo u planu. Pregovori su trenutno prekinuti”, piše Romano.

Komentari

komentara

« Povratak