U MAKSIMIRU PRELOMILI: Jedan od dragulja odlazi iz Dinama!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb večeras će saznati hoće li u novoj sezoni Lige prvaka svoj put započeti u drugom pretkolu ili Play-offu.

Navijače osim toga zanima kako će uprava odraditi nadolazeći ljetni prijelazni rok koji će službeno započeti sredinom lipnja. Čini se kako je prvi potez Dinama kupnja mladog vratara Nikole Čavline kojeg će platiti 750 tisuća eura, ali će ga onda odmah proslijediti na posudbu u Osijek. Ostaje za vidjeti je li taj deal povezan s Mierezom.

A kako piše večernji.hr, izgleda kako mlad Lukas Kačavenda vjerojatno neće s plavima u novu sezonu, prošao je dvije operacije i jako dugo nije igrao. On je na posudbi u Dinamu i za očekivati je da će se vratiti u Lokomotivu pa će ga plavi kupiti na zimu ili sljedećeg ljeta s obzirom na to da imaju dobre odnose s momčadi s Kajzerice. Uostalom, Dinamo ga je i uzeo da bi obavio novu operaciju koljena i u Maksimiru obavio rehabilitaciju. S plavima više nije Tibor Halilović kojem je istekao ugovor.

Plavi ciljaju i na dva krila, još nisu riješiti otkupe ili nove posudbe Vidovića i Kaneka, pregovori o njima traju, a rado bi doveli Marka Pjacu koji ima izlaznu klauzulu od 1,5 milijuna eura, a voljeli bi kupiti i 19-godišnjeg Marina Šotičeka, igrača Lokomotive, vjerojatno u ovom trenutku najpotentnijeg igrača lige, ali on bi i u slučaju kupnje ostao igrati u Lokomotivi do daljnjega.

U svakom slučaju, pred nama je vrlo uzbudljivi prijelazni rok u Maksimiru…

Komentari

komentara

« Povratak