U NJEMAČKOM VELIKANU JE NAPETO: Igrači minhenskog Bayerna se pobunili protiv Lewandowskog!?

FOTO:

Trakavica oko odlaska Roberta Lewandowskog iz Bayerna se nastavlja. Atmosfera u klubu je napeta, a to osjete i igrači…

Komplicirano stanje

U njemačkom velikanu Bayern Munchenu je poprilično napeta situacija. Poljski napadač Robert Lewandowski želi napustiti klub, što je već više puta nedvosmisleno i javno obznanio. Štoviše, već se puno pisalo i o njegovoj potencijalnoj novoj destinaciji, a to je Barcelona.

S druge strane, Bavarci ne žele izgubiti jednu od svojih najvećih zvijezda, a naročito ne za sitan novac. Postojeći ugovor Lewandowskog istječe 30. lipnja 2023. godine i primarni plan uprave je da Poljaka prisile da ostane još godinu dana. Oliver Kahn je nedavno opet ponovio da Lewandowski ne može otići sve dok ima ugovor te naglasio Poljaku da se očekuje njegov susret s momčadi:

„Što se tiče Roberta Lewandowskog, nije se puno toga promijenilo. Ima ugovor koji vrijedi do 2023. godine i želimo da već prvog dana treninga bude s nama.“

Kako prenosi The Athletic, izjave Poljaka su izazvale pomutnju u svlačionici Bundesligaša. Nekoliko bavarskih zvijezda izrazilo je nezadovoljstvo činjenicom da je Lewandowski izazvao cijeli skandal i mišljenja su da ovakve Poljakove izjave nanose štetu momčadi. Štoviše, nekolicina igrača se sastala s upravom i zatražila hitno rješavanje ove situacije zbog narušenog morala u svlačionici.

Komentari

komentara

« Povratak