U POTRAZI ZA KLUBOM: Alenu Haliloviću je ponuđen angažman u slavnom brazilskom prvoligašu!

FOTO:

Bivši kapetan mlade reprezentacije Alen Halilović trenutačno trenira u Zaprešiću s drugoligašem Interom te čeka prelazak u novi klub. Otkako je raskinuo ugovor s talijanskim velikanom Milanom, Alena se spominjalo u kontekst prelaska u Hajduk, no to nije realizirano.

Pojedine internetske stranice bliske brazilskom prvoligašu pisale su da je bivši Vatreni Eduardo da Silva ponudio Haliloviću igranje u Vascu da Gami! Iako izvori nisu bili posebni pouzdani, Sportske novosti su otkrile da je tako stvarno i bilo. Slavni brazilski prvoligaš je bio zagrijan za Halilovićev dolazak ali nekadašnjem Dinamovom dragulju se očito nije išlo.

“Istina je, Eduardo i ja predstavili smo Haliloviću Vascovu želju, ali nismo se dogovorili,“ rekao je za SN Leandro Vitoria, inače Duduov partner u novoosnovanoj agenciji Da Silva & Vitoria Soccer.

Još 2014. godine je Halilović iz Maksimira preselio u giganta Barcelonu ali tamo nikada nije pokazao cijeli talent, imao je nekoliko posudbi, nastupao i za slavni HSV. 24-godišnji Hrvat je na raskrižju karijere i sada nema više prava na krivi korak.

Komentari

komentara

« Povratak