U POTRAZI ZA NOVIM KLUBOM: Matej Mitrović otkrio zašto je napustio Club Brugge

FOTO:

Hrvatski nogometaš, Matej Mitrović, prije nekoliko dana raskinuo je ugovor s belgijskim velikanom Club Bruggeom. Vijest je itekako iznenadila nogometne fanove s obzirom da je Matej imao ugovor sve do ljeta 2024. godine.

Povremeni hrvatski reprezentativac otkriva kako je upravo on inicirao raskid ugovora s belgijskim klubom:

“Nema smisla ostajati u klubu u kojem su te iz nekog razloga stavili sa strane. Teško mi je bilo tijekom sezone zbog manjka minutaže pa je odlazak iz kluba jedina logična odluka. Imam 28 godina i tek trebam odigrati svoje najbolje sezone, sjedenje na klupi nije opcija.”.

Matej je imao problema s ozljedama, ali je opet klub odlučio potpisati novi ugovor s njim. No, nakon što je produljenje ugovora već bilo potpisano, Club Brugge je doveo dva stopera:

“Zašto je bilo tako? Iskreno ne znam. Malo je čudno da smo uoči sezone potpisali novi ugovor i to na inzistiranje kluba i da sam onda tijekom sezone bio gurnut sa strane. Međutim, sve je to dio nogometnog profesionalizma i nema se smisla baviti nečime što je prošlo i što se ne može promijeniti.”

Puno se priča o Mitrovićevom mogućem dolasku u HNL:

“Mene zanima igrati nogomet i to je na prvom mjestu. Želim klub u kojem ću igrati, vratiti se u punu formu i pokazati sve što znam. Osjećam se odlično, prepun sam motiva.”

SJAJNA VIJEST ZA HRVATSKU I DALIĆA: FIFA DONIJELA POVIJESNU ODLUKU!

Komentari

komentara

« Povratak