U sjeni nagađanja o sudbini Cristiana: Real Madrid iskeširao 45 milijuna za mladog Brazilca!

FOTO:

Iako su medijima puno zanimljiviji jedan Ronaldo, Bale ili Neymar, Real Madrid je u svoje redove doveo još jedno brazilsko čudo od djeteta.

Sedamnaestogodišnjak vrijedan 45 milijuna eura?

Iako još nema trenera, Real Madrid već radi na oblikovanju momčadi za iduću sezonu. O bivšem treneru Zinedineu Zidaneu se piše kao o osobi nesklonoj velikim promjenama igrača i relativnoj štedljivosti. Ipak, njegov odlazak, za predsjednika Florentina Pereza bio je znak za promjene igračkog kadra.

Mediji se ovih dana uglavnom fokusiraju na to hoće li Cristiano Ronaldo napustiti kraljevski klub te hoće li Real uspjeti kupiti Neymara. U sjeni ovih velikih imena, Real je dogovorio poprilično skup transfer, pogotovo kad se uzme u obzir da se radi o igraču koji još nema ni 18 godina.

Radi se o jednom od trenutno najvećih brazilskih talenata, 17-ogodišnjem napadaču Rodrygu. Mladić je igrač Santosa, a vrijednost transfera je nevjerojatnih 45 milijuna eura! Za Real je ovaj transfer i svojevrsna pobjeda nad Barcelonom, s obzirom da je i katalonski klub pratio mladićev razvoj posljednjih godina. Također, zainteresiran je bio i Manchester United.

Iako je sve dogovoreno, mladi Brazilac će se Los Blancosima pridružiti tek u siječnju, kad napuni potrebnih 18 godina.

Komentari

komentara

« Povratak