U TURSKOJ IPAK NIJE BILO SREĆE: Mislav Oršić od ljeta u novom klubu!?

FOTO:

Na samom početku ljetnog prijelaznog roka Mislav Oršić prešao je iz engleskog Southamptona u turski Trabzonspor za 2.4 milijuna eura. No, nažalost 23. srpnja na treningu bivši igrač Dinama teško se ozlijedio.

Oršić je na običnom treningu pokidao ligamente, a tek nedavno se vratio punim treninzima. U prošlom kolu je prvi put bio na klupi Trabzonspora, a očekuje se da će sutra protiv Konyaspora debitirati.

Trabzonspor je danas objavio igrače koji konkuriraju za sutrašnju utakmicu i na naslovnoj fotografiji nalazio se upravo Oršić, što su mnogi shvatili kao znak da će protiv Konyaspora dobiti priliku.

No, izgleda kako se bivši dinamovac neće tamo dugo zadržati. Naime, turski Fotomac piše kako su velike šanse da će ofenzivac ovog ljeta napustiti klub. Iako ima ugovor do ljeta 2025. godine, problem je interes koji dolazi iz Njemačke.

U pitanju je Union Berlin kojeg vodi hrvatski trener Nenad Bjelica. Zanimljivo, on ga je doveo u Trabzonspor. Nakon toga je Bjelica dobio otkaz i preuzeo Union Berlin, a sada i tamo želi Oršića

Komentari

komentara

« Povratak