UEFA neugodno iznenadila igrače Liverpoola odlukom vezanom za večerašnje finale!

FOTO:

Igrači Liverpoola su, prema napisima Daily Maila, jako nezadovoljni odlukom UEFA-e, koja je stigla uoči samog finala Lige prvaka.

UEFA šokirala igrače Liverpoola

Liverpool i Real Madrid danas će od 21 sat odmjeriti snage u finalu Lige prvaka. Liverpool će na stadionu Stade de France imati priliku po sedmi put u klupskoj povijesti postati prvak Europe. Ipak, jedna je okolnost neugodno iznenadila igrače Liverpoola.

Naime, Daily Mail tvrdi kako Liverpoolovi igrači, ako pobjede večeras Real, neće moći slaviti sa svojim obiteljima. UEFA je navodno dala direktivu da obitelji igrača neće moći ući na teren nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Iako je proslava s članovima obitelji postala uobičajena, to večeras neće biti slučaj, zbog sigurnosnih razloga.

Liverpoolove igrače je dodatno naljutila i odluka rukovodstva Liverpoola da igračima dodijeli znatno manji broj karata nego što je to u slučaju Reala. Naime, Liverpoolova kompletna obiteljska pratnja je ograničena na ukupno 382 člana. S druge strane, Real je svakom svom igraču dao 25 ulaznica za obitelj i prijatelje.

Komentari

komentara

« Povratak