UEFA OBJAVILA: Ovo je sastav Hrvatske za Španjolsku!

FOTO:

Sutra službeno započinje 17. izdanje Europskog prvenstva koje će se igrati u Njemačkoj. Euro otvaraju upravo Njemačka i Škotska, a susret počinje u 21:00.

Vatreni svoju utakmicu igraju već sljedeći dan, i to protiv Španjolske u 18:00. Isti dan srest će se Italija i Albanija. Oni će svoj dvoboj započeti u 21:00.

UEFA je na službenim stranicama krenula s objavom potencijalnih sastava za utakmice prvoga kruga Europskog prvenstva. Među objavljenima je i sastav Hrvatske za utakmicu prvog kola skupine protiv Španjolske, koja se igra u subotu od 18 sati u Berlinu.

“Čitajući između redaka, Dalić će protiv Španjolske startati s istom postavom kojom je počeo u prijateljskoj utakmici s Portugalom. Perišić još uvijek nije na 100% nakon oporavka od ozljede koljena, zato očekujemo Andreja Kramarića na lijevom krilu te na desnom Lovru Majera, koji je u dobroj formi. Za prvu utakmicu trebali bismo vidjeti Marina Pongračića pored Josipa Šutala u sredini obrane te Antu Budimira kao napadača”, piše na službenim stranicama UEFA-e.

Sastav Hrvatske prema predviđanju UEFA-e:

Livaković; Stanišić, Šutalo, Pongračić, Gvardiol – Modrić, Brozović, Kovačić – Majer, Budimir, Kramarić.

Komentari

komentara

« Povratak