UEFA OBJAVILA: Potvrđen je raspored Lige nacija, evo kada Vatreni igraju prvu utakmicu!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija saznala je kada će igrati prvu utakmicu nakon dugo vremena. Pošto su sve reprezentativne akcije zbog koronavirusa otkazane, Kockasti će prvo okupljanje imati tek na jesen u sklopu Lige nacije.

UEFA je službeno obznanila sve datume i raspored natjecanja, Hrvatsku čeka vrlo teška grupa u kojoj se nalaze s Francuskom, Švedskom te Portugalom. Dalićevi izabranici turnir otvaraju 5. rujna u Portugalu protiv europskog prvaka, a 8. rujna  gostuju kod svjetskog prvaka Francuske, što je izuzetno težak raspored.

Zatim slijede domaće utakmice protiv Švedske (11. listopada) te Francuske tri dana kasnije. Mjesec dana potom Hrvatska gostuje u Švedskoj (14. studeni), a Ronaldo i društvo Vatrenima stižu 17. studenog u posljednjoj utakmici grupe.

“Dobili smo vjerojatno najjaču moguću skupinu, ali baš lijepo. Hrvatska će igrati sa svjetskim prvacima i europskim prvakom. Ne može bolje. To je ono što želimo, jake utakmice koje će biti atraktivne i dobre. Imat ćemo što gledati” – optimistično je za Novu TV rekao izbornik Dalić nakon što je obavljen ždrijeb u Nyonu.

DALMATINSKI HUMOR JE SPEKTAKL: POGLEDAJTE ŠTO NAVIJAČI HAJDUKA PIŠU NAKON TRAGEDIJE PROTIV LOKOMOTIVE…

SVAĐA NA TRENINGU BARCELONE: Potukli se Messi i Griezmann!

Komentari

komentara

« Povratak