UEFA podsjetila na potez Modrića protiv Messija! Navijači oduševljeni: ‘Tu ga je poslao u Miami’

FOTO:

UEFA je na svojim službenim stranicama društvenih mreža objavila video u kojem posjeća na okršaj Lionela Messija i Luke Modrića.

Bila je to utakmica osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i PSG-a 9. ožujka 2022. godine kada je španjolski klub izbacio francuski okrenuvši zaostatak od dva gola u zadnjih pola sata zahvaljujući čaroliji i hat-tricku Karima Benzeme (3-1), a Luka je odigrao cijelu utakmicu.

Modrićev potez iz završnice susreta dok je PSG lovio izjednačenje još uvijek je viralan. Messi je u jednom trenutku krenuo prema naprijed, zaobišao Benzemu, no dvije godine stariji Luka ga je sustigao u sprintu i oko centra u savršenom klizećem startu izbio loptu u aut. Messijev izraz lica nakon toga rekao je tisuću riječi, a publika na Santiago Bernabéuu bila je na nogama.

Prisjetila se tog trenutka i UEFA koja je između ostalog napisala i kako je to bio okršaj LM10 protiv LM10, a ispod su se redali i brojni komentari. “Tu je Modrić poslao Messija u Inter Miami”, “Messijevo lice nakon starta”, “Modrić je imao Messija u džepu”, “Luka Modrić je pravi LM10”, samo su neki od komentara.

Za listić dana kliknite OVDJE.

@championsleague

LM10 vs LM10 😳🥵 #ChampionsLeague #UCL #Messi #Modrić

♬ MONTAGEM – GLITCH – DJ LA Beat & Mc Gw

Net.hr

Komentari

komentara

« Povratak