UEFA SKRATILA KAO INAČE: Ovo su potencijalni protivnici Rijeke, Hajduka i Osijeka!

FOTO:

Danas je vrlo bogat dan u Nyonu gdje će se, kao i jučer, odraditi čak tri ždrijeba – drugo pretkolo Lige prvaka, Europa lige i Konferencijske lige.

Kako to inače napravi, UEFA je uoči samog ždrijeba odlučila skratiti potencijalne protivnike pa su tako napravili podskupine. Primjerice, Rijeka je u Europa ligi te su imali čak 13 potencijalnih protivnika, ali popis se upravo skratio jer je UEFA odredila podskupine. Rijeka se našla u podskupini s još šest klubova, a jedan od njih će joj biti suparnik.

Potencijalni protivnici Rijeke su: Panathinaikos (Grčka), Maccabi Petah-Tikva (Izrael), Elfsborg (Švedska) ili Pafos (Cipar) i Paksi (Mađarska) ili Corvinul (Rumunjska). Ždrijeb je točno u 13:00, a dodajmo kako Rijeka u slučaju ispadanja svoj put nastavlja u trećem pretkolu Konferencijske lige.

UEFA je istu stvar napravila i za Konferencijsku ligu gdje se u drugom pretkolu nalaze Hajduk i Osijek. Taj ždrijeb na rasporedu je u 14:30, a Hajdukovi potencijalni protivnici su:

Drita (Kosovo), HB Torshavn (Farski Otoci), Ilves Tampere (Finska), Transinvest (Litva) i Caernarfon Town (Wales ili Crusaders (Sjeverna Irska). A ovo su protivnici koji prijete Osijeku:

Nomads (Wales), Puškaš Akademija (Mađarska), CSKA 1948 (Bugarska), Sliema (Malta), Bravo (Slovenija) ili Connah’s Quay (Wales) i Šiauliai (Litva) i Levadia (Estonija).

Za analizu utakmice Škotska – Švicarska kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak