UGLEDNI MEDIJ TVRDI: Igor Tudor nakon Marseillea preuzima posrnulog velikana!?

FOTO:

Poznati hrvatski trener Igor Tudor prošao je pravu avanturu u uvodnim danima kao strateg francuskog kluba Olympique Marseillea.

Podsjećamo, nakon dolaska u Francusku kao da je postojalo natjecanje tko će više ocrniti Tudora. Tamošnji mediji pisali su kako ga igrači ne podnose te kako neće dugo trajati na klupi, pa se ta negativa preselila i na tribine gdje ga nisu mogli smisliti ni vlastiti navijači. No, početak u francuskom prvenstvu je zaista iz snova.

Marseille nakon sedam odigranih kola drži vrh tablice u Ligue 1 zajedno sa mega bogatim PSG-om. Jedina zamjerka Tudoru može ići zbog dva poraza u Ligi prvaka, od Tottenhama i Eintracht Frankfurta. Ipak, Tudor je uspio u tome da francuski mediji sada pišu jako lijepe stvari o njemu.

A taj glas došao je i do Italije. Naime, ugledna La Repubblica danas senzacionalno piše kako se Igor Tudor nalazi na meti Juventusa koji prati njegov rad. Osim njega, još tri trenera su na meti Juvea: Roberto De Zerbi, Thomas Tuchel i Paolo Montero. La Repubblica je, inače, jedan od najuglednijih talijanskih medija s pouzdanim izvorima u klubovima.

Juventus je katastrofalan već neko vrijeme, a Allegrija može spasiti samo čudo. ‘Stara dama’ trenutno drži slabašno osmo mjesto u prvenstvu, a u Ligi prvaka su doživjeli poraze od PSG-a i Benfice.

Inače, Tudor je proveo najbolje igračke dane upravo u Juventusu gdje je osvojio nekoliko trofeja, a u sezoni 2020/21. bio je pomoćnik Andrea Pirlu.

Komentari

komentara

« Povratak