UGLEDNI NOVINAR SE RASPISAO: Evo tko želi dovesti Nikoličiusa za sportskog direktora!

FOTO:

Jučer ujutro navijače Hajduka dočekala je vijest kako će na kraju sezone klub napustiti i sportski direktor Mindaugas Nikoličius. Tako se nastavljaju potresi u klubu jer su prije njega već otišli predsjednik Lukša Jakobušić i glavni trener Mislav Karoglan.

Nikoličius je u Hajduk stigao početkom 2021. godine iz Gorice gdje je napravio izvanredan posao. Hajdukovci su podijeljeni oko njega pa tako neki smatraju kako je napravio dobar posao dok drugi su ipak uvjerenja kako je to moralo bolje. No, treba priznati da je Hajduk u njegovom periodu uzeo dva Kupa te je posljednje tri sezone bio konkurentan za naslov.

Sve to napisao je ugledni Fabrizio Romano koji također ekskluzivno dodaje da sportski direktor iz Litve ima razne ponude na stolu:

“Sportski direktor Hajduka iz Splita Mindaugas Nikoličius napušta klub nakon tri i pol godine uspješnog rada. Neće produljiti ugovor koji mu istječe u lipnju. Povezan je s klubovima u Engleskoj, Njemačkoj i Italiji. Hajduk je osvojio dva Hrvatska kupa i bio je u igri za naslov prvaka u svim sezonama dok je Nikoličius bio tamo”, napisao je Romano.

Komentari

komentara

« Povratak