UGLEDNO IME: Evo tko bi mogao postati novi trener Hajduka!

FOTO:

Iza splitskog Hajduka je nekoliko turbulentnih dana. Naime, Hajduk je prošli tjedan objavio plan za narednih šest godina, a potom su u nedjelju izgubili kod Slaven Belupa da bi jutros švedskom stručnjaku Jensu Gustaffsonu uručili otkaz.

I tko će sada naslijediti Gustaffsona? Domaći mediji barataju s nekim domaćim imenima, ali zanimljivo kako se opet nekako više priča o treneru strancu. Naime, Slobodna Dalmacija danas je objavila članak kako visoko koketiraju dva vrlo zanimljiva imena.

Igor Angelovski, donedavni izbornik reprezentacije Sjeverne Makedonije, spominje se izgledno među kandidatima za novog trenera Hajduka, mlad, poletan stručnjak od 45 godina uklapa se u trendove vršnjaka koji sada vode Hajduk na čelnim pozicijama, tu je negdje bio i Jens Gustafsson.

Međutim, iz krugova onih koji nude stručnjake i nazivaju u klub da ponude svoje vizije iskače ime Luisa Fernandeza, slavnog Francuza. On je bio spomenut i u kombinacijama ranijih izbora, ali se Hajduk nije upuštao u taj posao.

Zasad se čini po prvim slaganjima “bookmakersa” oko Poljuda da bi Angelovski imao dobre šanse kontra Valdasa Dambrauskasa i ako je Ivan Leko nedostupan, ali zašto na listu ne staviti i slavnog Francuza, to dobro zvuči…

Luis Fernandez, član slavnog četverokuta veznog reda “glaskih pijetlova”, Platini, Giresse i Tigana su crtali igru, a Fernandez je za njih “vodu nosio”, te je potom napravio i znatnu trenersku karijeru.

Komentari

komentara

« Povratak