UKLETA KRANJČEVIĆEVA: Evo tko se jučer ozlijedio na utakmici Lokomotiva – Osijek

FOTO:

Jučer su Lokomotiva i Osijek u Kranjčevićevoj otvorili 24. kolo HNL-a. Lokosi su poveli preko Smakaja u 31. minuti, a u sudačkoj nadoknadi konačnih 1:1 postavio je Ramon Mierez. Argentinski napadač uspješno je realizirao kazneni udarac.

Nažalost, tijekom utakmice vidjeli smo nesretni događaj. Naime, Nikola Čavlina, sjajni golman Lokomotive i jedan od najboljih vratara SHNL-a, morao je izaći iz igre već na poluvremenu utakmice protiv Osijeka (1:1) u 24. kolu. Ozlijedio je koljeno prilikom pada te se nakon toga držao za taj dio noge.

Uspio je izdržati do kraja prvog dijela, ali onda je morao izaći. To je veliki hendikep za Lokomotivu jer Čavlina briljira ove sezone. Sumnja se da je u padu ozlijedio meniskus, ali detalji će biti poznati nakon današnjeg pregleda.

Nikola je jedan od najtalentiranijih mladih vratara u Hrvatskoj te bi njegov dulji izostanak s terena sigurno bio veliki udarac za Lokose., ali isto tako bit će to i velika prilika za Zvonimira Šubarića koji već dvije godine ima ulogu drugog vratara momčadi s Kajzerice i koji je već u utakmici protiv Osijeka pokazao treneru Čabraji kako na njega može računati.

“Travnjak? Stara priča. Dao je svoje. Uostalom, vidite i po Čavlini… Prošli vikend Žaper, sad Nikola… Ovakvi travnjaci su smrt za igrače. Kod Nikole nije takva situacija, ali opet je koljeno za nastradalo.”, rekao je nakon utakmice trener Lokomotive.

Komentari

komentara

« Povratak