UKLETA KRANJČEVIĆEVA: Marko Pjaca se ozlijedio! Odmah je otišao na magnetsku…

FOTO:

Željko Sopić i njegova Rijeka plasirali su se u finale Kupa svladavši Lokomotivu 1:0 u Kranjčevićevoj ili bolje napisati ukletoj Kranjčevićevoj.

Naime, tijekom utakmice je šepajući teren napustio Marko Pjaca, zasad nema službene vijesti o tome da se ozlijedio, ali to se može zaključiti iz izjave Željka Sopića nakon utakmice. Trener Rijeke bio je bijesan zbog toga što se dogodilo jednom od najboljih igrača Rijeke.

“Mislim da je bila jako tvrda utakmica na lošem terenu. Najbolje je sad staviti glavu u pijesak i onda… Nema veze, teren je takav kakav je. Kad pobijedite, onda valjda trebate likovati ili ne znam što, a jedina je istina da smo prošli u finale Kupa i da je Pjaci na ovom predivnom terenu zaplesalo koljeno, ali to nije bitno, imamo milijun drugih igrača, jedan više-manje, što sad… Užas, fuj!”, rekao je ogorčeni Sopić nakon utakmice pa nastavio:

“Nije bila neka posebna utakmica. Igralo se za prolaz, bili smo spremni i na 90 i na 120 minuta. U prvom dijelu nismo iskoristili šanse, imala je i Lokomotiva svoje, ali bilo što komentirati na ovom klizalištu je bezrazložno.”

No, kako doznaje Nacional.hr, ipak nije u pitanju teška ozljeda. Pjaca je odmah nakon utakmice otišao u bolnicu na pregled i magnetsku rezonancu koljena i u pitanju NIJE teža ozljeda koja bi fenomenalnog igrača Rijeke i Hrvatske prisilila da opet na duže vrijeme izbiva s nogometnih travnjaka.

Sopić je rekao kako je Pjaci ‘koljeno proplesalo’. Proplesalo, ali NIJE OTIŠLO tj. nije se dogodila teža ozljeda ligamenata koljena zbog koje je propustio godine i godine karijere.

Komentari

komentara

« Povratak