UNATOČ NAJBOLJEM STARTU U POVIJESTI: Allegri potpuno izbačen iz takta na utakmici LP-a!

FOTO:

Talijanski prvak Juventus fantastično je ušao u sezonu, devetu utakmicu zaredom uspjeli su osvojiti sva tri boda. U skupini Lige prvaka stradao je švicarski Young Boys, Zebre su uvjerljivo slavile sa 3:0.

Neosporni igrač utakmice bio sjajni Paulo Dybala, desetka Stare dame kompletirala je hat-trick i podsjetila o kakvom se paklenom igraču radi.

Za podsjetnik, tek su mu 24 godine, iako Messi tvrdi da ne mogu igrati zajedno, Dybala je jedna od najbolji napadačkih snaga u Europi.

Unatoč svemu tome, šef Max Allegri nije bio prezadovoljan cijelom utakmicom. Primjećen je da je nekoliko puta bijesno protestirao nakon sebičnosti krila Federica Bernardeschija, potpuno je stari lisac bio u pravu. Tako se ozbiljan nogomet ne može igrati.

„Izvadit ću ga iz igre, pa nije mu ovo Fiorentina! Neka doda loptu već jednom, moramo zabiti gol ovdje!” – ljutito je vikao.

„Da, bio je pomalo ljut na mene zbog moje igre, no mi smo u vrlo dobrom odnosu. Uvijek nastoji da bude shvaćen, posebice kad je bijesan. Ima poseban način izražavanja, možda je to i zbog njegovog toskanskog narječja.” – izjavio je Bernardeschi za novinare.

DINAMOV KANDIDAT ZA GOLDEN BOYA JE GOTOVO IZGUBLJEN ZA HRVATSKU REPREZENTACIJU!

ZBILJA JE EPIC: TALIJANSKI SE NI NE TRUDI SAVLADATI, ALI NOVOG SUIGRAČA JE BRZO NAUČIO HRVATSKE PSOVKE!

Komentari

komentara

« Povratak