UNATOČ NASLOVU: Inter gubi trenera na kraju sezone, sprema se jedna od najvećih senzacija u Italiji!

FOTO:

Milanski Inter bi nakon 11 dugih godina konačno mogao proslaviti naslov talijanskog prvaka, ali bi isto tako mogao i ostati bez glavnog trenera! Naime, takav scenarij najavljuje talijanski novinar, Paolo Bargiggi, koji tvrdi da će Conte nakon sezone napustiti Milano te senzacionalno preuzeti mjesto trenera mrskog rivala Juventusa!

Conteov povratak u Staru damu bi bio označen kao jedan od najsenzacionalnijih transfera u talijanskom nogometu. Trenutno se to ne može sa sigurnošću reći, ali „gdje ima dima, ima i vatre“, pa ove informacije ne treba zanemariti.

“Fabio Paratici mi je rekao da Andrea Agnelli ostaje predsjednik Juventusa. Andrea Pirlo napušta klub na kraju sezone, što god se dogodilo. Massimiliano Allegri je realna opcija, ali obratite pozornost na Antonija Contea.” –  rekao je novinar Mediaseta i Corriere Dello Sporta, Paolo Bargiggi.

Conte je na Meazzu stigao 2019. godine. Odmah u prvoj sezoni je završio samo bod iza Juventusa te izgubio u finalu Europske lige. Ove sezone domoći će se svog prvog trofeja u Interu. Bivši talijanski izbornik je igračka legenda torinskog velikana u kojem je igrao od 1991. do 2004., a jedno vrijeme bio je i kapetan kluba.

Komentari

komentara

« Povratak