UOČI EUROPSKE LIGE: Dinamo putuje kod WAC-a bez prvog strijelca, upitna još dva igrača!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo u četvrtak gostuje u Austriji kod Wolfsbergera u sklopu Europske lige od 18:55 sati. Modri se nalaze na prvom mjestu svoje skupine te bi pobjedom napravili veliki korak prema novom europskom proljeću.

Nakon problema s koronom i ozljedama, Dinamo bi trebao nastupiti u manje-više kompletnom sastavu, međutim…Najbolji strijelac Mario Gavranović neće putovati jer ima problema s ozljedom, trener Mamić je potvrdio za 24 sata. Švicarski reprezentativac nije jedini koji bi mogao propustiti utakmicu, upitni su Lirim Kastrati te Lovro Majer. Dobra je stvar što su svi igrači negativni nakon testiranja…

“Nasreću, dobro je prošlo. Poznajući situaciju, iz sata u sat strepimo da netko dobije simptome do utakmice. Živimo neko vrijeme s tim. Gavranović je ostao u Zagrebu. Ta će utakmica odrediti smjer što se tiče Europe. Mi idemo po pobjedu. Pokušat ćemo biti ofenzivni. Imamo nekoliko problema. Kastrati je sad odradio prvi trening nakon korone, Lovro Majer nakon korone ima jedan-dva treninga.” – kaže trener Modrih za 24 sata.

Dinamo je odgodio veliki derbi protiv Hajduka u nedjelju, to će biti prebačeno najverojatnije za proljeće. Dinamo zbog situacije s koronavirusom nije bio siguran u kakvom će kadru moći igrati protiv Bijelih pa je zbog zgusnutog rasporeda tražio odgodu.

Inače, WAC svoje europske utakmice igra u Klagenfurtu na stadionu Worthersee.

Komentari

komentara

« Povratak