UOČI SUTRAŠNJE UTAKMICE: Jakirović iznenadio izjavom o Livakoviću!

FOTO:

Zagrebački Dinamo već sutra čeka novi izazov i to u play-offu Europske lige. Na Maksimir dolazi Sparta iz Praga.

Dobra vijest

Dinamo je nakon velike drame ispao u trećem pretkolu Lige prvaka od grčkog AEK-a. Čelnici Dinama su odmah reagirali i nakon ispadanja uručili otkaz Igoru Bišćanu. Na njegovo mjesto stigao je Sergej Jakirović koji je neočekivano napustio Rijeku.

Jakirović je sinoć odradio prvi trening s Dinamom, a već sutra ga čeka vatreno krštenje protiv Sparte. Danas je na Maksimiru održana press konferencija, a Jakirović se po prvi put obratio novinarima.

„Na početku bih se zahvalio prvo NK Rijeka i svemu što smo tamo ostvarili, svim igračima, zaposlenicima i radnicima tog kluba. Imali smo aposlutno vrhunsku suradnju, naravno stvari su takve gdje brzo morate donijeti odluke i smatrao sam da trebam prihvatiti ovaj izazov jer je Dinamo za mene izazov i spreman sam za to. Moramo se okrenuti novim izazovima i novom klubu.”, započeo je Jakirović i nastavio:

Hvala svima na porukama podrške. Nemoguće je na sve njih odgovoriti. Hvala svima na tome od srca i trudit ću se da opravdam ukazano povjerenje. Hvala i Upravi Dinama što su mi ukazali povjerenje i priliku da vodim Dinamo. Smatram da sam zaslužio ovu priliku nakon svega što sam prošao sa svojim stožerom i nadam se da ću nastaviti kao i do sada i da ćemo se što prije vratiti pobjedama”.

Jakirović je otkrio kako su Dinamovi igrači bili u dosta teškom psihološkom stanju nakon ispadanja od AEK te kako je to segment na kojem radi u ovom kratkom vremenu uoči utakmice:

„Ovo što sam ja pričao ova dva dana s njima u dobrom su stanju, naravno i dalje u šoku zbog ispadanja. Nadam se da će dolazak novog trenera biti pozitivan šok. Mene zanima samo učinak na terenu, ne zanimaju me nikakvi alibiji. Moje je da dam šansu, a tvoje da to pokažeš na terenu i tu završava sva priča.”

Ono što je posebno razveselilo navijače Dinama je činjenica kako će Livaković, usprkos najavama da danas odlazi u Istambul na liječničke preglede, sutra biti na vratima.

„Pa on brani sutra. Livaković je na današnji dan još uvijek član ovog kluba i branit će sutra!”

Komentari

komentara

« Povratak