UOČI UTAKMICE UNITEDA I LIVERPOOLA: Cristiano Ronaldo brutalno ponizio legendu „Redsa“!

FOTO:

Manchester United i Liverpool večeras su odigrali derbi kola. Slavili su domaćini, a trenutno je na društvenim mrežama glavni hit Cristiano Ronaldo i njegovo ignoriranje Liverpoolove legende.

Nije zaboravio kritike

Manchester United je večeras ugostio Liverpool u velikom derbiju engleske lige. „Crveni vragovi“ su, na iznenađenje mnogih, slavili s 2:1.

Cristiano Ronaldo je, odlukom trenera Uniteda, Erika ten Haga, utakmicu započeo na klupi. Ipak, tijekom zagrijavanja uoči utakmice, Portugalac je privukao pažnju svojim potezom. Uočivši ekipu sa Sky Sportsa, Cristiano im je odlučio prići. Tamo su bile legende Manchester Uniteda Gary Neville i Roy Keane, koje je Ronaldo pozdravio i kratko popričao. Međutim, u potpunosti je ignorirao Jamiea Carraghera.

Očito, Cristiano nije zaboravio Carragherove ranije kritike. Naime, Carragher je u lipnju, kada je bilo poznato da Ronaldo želi da napusti Manchester, kazao da bi njegovim odlaskom klub “prodisao”.

„Ronaldo je u Unitedu napravio baš ono što sam i očekivao. Zabijao je golove, ali i pogoršao momčad. Ovaj zahtjev za transfer apsolutno pobija ideju da je odbio Manchester City zbog ljubavi prema Manchester Unitedu.”, izjavio je tad proslavljeni defanzivac.

Komentari

komentara

« Povratak