UPALI U CRNU RUPU: Evo što je Igor Tudor rekao nakon trećeg poraza u nizu!

FOTO:

Upalio se alarm u Olympique Marseilleu, to je sigurno. Naime, naš Igor Tudor i njegovi igrači doživjeli su još jedan poraz u prvenstvu. To im je treći poraz u nizu.

Marseille je imao 13 udaraca (četiri u okvir), a Lens 12 (četiri u okvir). Presudio je pogodak Davida Coste iz 78. minute. Tudor je nakon utakmice bio silno ljutit.

“Samo jedna momčad je zaslužila pobjedu, a to je Marseille. Ponovit ću ono što sam rekao igračima. Rekao sam im da je ovo bila vjerojatno najbolja utakmica Marseillea ove sezone”, prenosi Canal+ izjave hrvatskog trenera i dodaje:

“Ponekad nogomet nije fer. Ovo što se dogodilo večeras je nevjerojatno. Moramo biti ponosni na utakmicu koju smo odigrali. Samo smo morali zabiti. Nikome nije drago izgubiti, jako sam ljutit. Ponekad je poražena momčad ona koja je zaslužila pobjedu.”

Ono što tamošnju javnost zabavlja je podatak kako se Marseille na početku sezone mučio u Ligi prvaka, ali su zato briljirali u prvenstvu. Sada, kao da se to samo zamijenilo pa tako Tudor i ekipa pišu pobjede u Europi, dok su u prvenstvu jednostavno stali…

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak