Uprava Intera ljudskom gestom razveselila navijače Dinama na Maksimiru

FOTO:

Dinamo je jučer u 14. kolu HNL-a pobijedio Inter na Maksimiru s 1:0. Gol za pobjedu zabio je 17-godišnji Joško Gvardiol.

Dinamovce je na jučerašnjoj utakmici gledalo samo 2402 navijača. Više je navijača bilo i u Velikoj Gorici (3100) na utakmici Gorice i Hajduka unatoč hladnom i kišnom vremenu.

Hrvatski prvak uoči utakmice pokrenuo je akciju i svi koji su kupili ulaznicu za Inter mogu na derbi 22. studenog protiv Hajduka besplatno na tribinu. Marketinški trik privlačenja ljudi na HNL nije uspio, no uspjela je prodaja ulaznica za Šahtar u srijedu na Maksimiru. Više od 30 tisuća navijača bodrit će Dinamo u jako bitnoj utakmici za europsko proljeće.

Među 2402 navijača dvojica su se posebno istaknula. Jedan stariji gospodin i njegov unuk bili su na zapadnoj tribini, kad je počela kiša, približili su se loži, a onda ih je iznenadila gesta Uprave Intera.

“Dragi dinamovci, ne mogu ostati ravnodušan na gospodsku gestu Uprave NK Inter Zaprešić. Naime, danas po kišnom vremenu bio sam s unukom na tekmi. U trenutku kada je počela jače padati kiša, unuk i ja smo stali u blizinu lože Uprave Intera oboružani Dinamovim obilježjima i tada nas je Uprava Intera pozvala da sjednemo u njihovu ložu da ne pokisnemo. Svake hvale vrijedna gesta Uprave Intera”, napisao je navijač Dinama na Facebooku.

BOMBA IZ ŠPANJOLSKE: LUKA MODRIĆ NASTAVLJA KARIJERU U SERIE A!

TOP FORMA: Pogledajte sjajni pogodak Vlašića u remiju protiv Zenita!

 

Komentari

komentara

« Povratak