UPRAVA OPET ZABRLJALA: Bivši trener Setien najavio tužbu protiv Barcelone!

FOTO:

Katalonski klub ne pamti ovako turbulentnu i lošu godinu, kako rezultatski, tako i u svim ostalim sferama.

To se tako ne radi

Barceloninim mukama nema kraja. Nakon sage s Messijem, revolta igrača zbog smanjenja plaća, katalonski klub očekuju novi problemi.

Naime, bivši trener Quique Setien je objavio kako planira pokrenuti sudski pravni postupak protiv Barce. Razlog je slijedeći. Barcelona je 17. kolovoza objavila na službenim stranicama kako više neće s njim surađivati. Međutim, Setien o tome nije osobno dobio nikakvu obavijest sve do 16. rujna, dakle gotovo mjesec dana nakon što je o tome mogao pročitati u medijima.

Setien je tako sinoć objavio izjavu u svoje ime, ali i ime svojih pomoćnika: Edera Sarabie, Jona Pascua i  Frana Sota.

„Proteklih mjesec dana Barcelonina uprava je samo šutjela. Unatoč pitanjima i pokušajima da stupimo u kontakt s klubom, nismo dobili nikakve službene informacije. Tek smo u srijedu dobili faks sa službenom informacijom o otkazu.“, napisao je Setien pa nastavio:

„Osim toga, iz navedenog faksa je vidljivo kako uprava nema nikakve namjere poštovati ugovor koji smo potpisali 14. siječnja 2020.“

Bivši strateg Barce je na kraju zaključio kako ovaj problem treba riješiti pravnim putem, jer je očito kako s upravom ne može normalno komunicirati.

Komentari

komentara

« Povratak