URNEBESNI KOMENTAR: Evo kako je sportski direktor Osijeka reagirao na glasine da Dinamo želi njihova dva talenta

FOTO:

Dinamo navodno želi dvojicu Osijekovih talenata, Boška Šutala i Mihaela Žapera. Obojica su U-21 reprezentativci Hrvatske te standardni igrači osječkog prvoligaša pa su samim time zanimljiv materijal i za Nenada Bjelicu.

Te glasine duhovito je prokomentirao Osijekov sportski direktor Alen Petrović.

“Zanimao sam se svojevremeno za Pamelu Anderson pa nisam otišao dalje od toga”, rekao je pa nastavio u ozbiljnijem tonu:

“Možda je NK Osijek nekada bio samoposluga, ali to sigurno više nije i neće biti. Ove zime izlazni nam transferi igrača uopće nisu prioritet jer želimo pokušati ostvariti visoko postavljene rezultatske ciljeve, a to nećemo moći ako nam budu odlazili igrači koji su nositelji naše igre ili ih u perspektivi vidimo takvima. Šutalo i Žaper pripadaju u tu kategoriju pa ih nemamo namjeru prodavati. Osim toga, Šutalova cijena već sada premašuje pet milijuna eura, a za Žapera smo ljetos odbili milijunsku ponudu koju nam je poslao baš Dinamo. I nije zagrebački klub jedini koji prati njihov igrački razvoj, a ako mene pitate, nije dobro za njih dvojicu što se vrte takve priče dok sezona još traje”, piše Glas Slavonije.

Osijek, dodaje isti izvor, nema namjeru prodavati svoje najbolje igrače u HNL, posebno ne u klubove s kojima bi se u proljeće mogao boriti za trofeje. Interes postoji i za Mirka Marića, najboljeg strijelca prvenstva prošle sezone te trenutačno prvog topnika HNL-a.

“Koliko može koštati najbolji strijelac HNL-a? Nećemo unaprijed licitirati, tržište će reći svoje i u njegovom slučaju. No, ponavljam, izlazni transferi ove zime su nam na samom dnu popisa prioriteta”, kaže Petrović.

Inače, 19-godišnji Šutalo jedan je od najvećih domaćih obrambenih talenata, a 21-godišnji Žaper je nezamjenjivi član veznog reda bijelo-plavih.

OVO ĆE BITI VESELO: Izašle jakosne skupine za Ligu nacija, Hrvatska opet može biti u grupi smrti

Komentari

komentara

« Povratak