URNEBESNI SUKOB: Vulić napao igrače Gorice, a Jakirović mu sa stilom spustio!

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Hit hrvatske nogometne lige Gorica odigrala je 1:1 protiv Hajduka na domaćem terenu te tako i dalje ostala na četvrtom mjestu. Trener Gorice Sergej Jakirović zadovoljan je igrom svoje momčadi.

“Mislim da smo zasluženo osvojili bod, jer nakon igrača manje nam Hajduk nije stvorio šansu. Dečki su se borili do kraja. Vrebali smo iz kontri, ali velika je potrošnja bila u fazi obrane. Bod je apsolutno dobar. Igrali smo s ekipom koja je ispod nas i razmak je ostao. Naravno da smo željeli pobjedu.”

Kako ste vidjeli igru Hajduka?

“Vjerojatno su i oni željeli da ne izgube. Mogu zamisliti što bi bilo da smo ostali 11 na 11. Sigurno da nam je i bod dobar.”

Predsjednik Gorice Črnko je najavio da je utakmica s Hajdukom proba za Europu. Smetaju li njemu takve najave?

“Ne. Dapače, rekao sam da uživam u svakom trenutku. Imamo 23 boda. Predsjednik kao predsjednik mašta, kao što je maštao i ulazak u Prvu ligu, pa to ostvario.”

Otkrio je i što mu je rekao Vulić.

“Žao mi je što nas ne respektiraju. Vulić mi je rekao da se moji igrači bacaju kao na plaži. Odakle nam onda 23 boda? Što bi onda ja trebao reći za njegove igrače? Rekao sam mu da to nije kolegijalno”, zaključio je Jakirović.

MOURINHO U SVOM SVIJETU: ‘Posebni’ spustio svojim igračima nakon bitne pobjede u prvenstvu!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak