URNEBESNI VIDEO: Gojak i Hajrović nisu znali nabrojati sve klubove HNL-a. Nabrojali su ih – osam…

FOTO:

Dinamovi igrači Amer Gojak i Izet Hajrović sudjelovali su u Dinamovoj igri “Izazov 30 sekundi” u kojoj su morali odgovarati na niz uglavnom jednostavnih pitanja. Prema pravilima, ako jedan od njih ne zna nabrojati onoliko stvari koliko procijeni da će znati prije početka izazova, bod pripada protivniku.

Već u početku Gojak je imao kiks. Hajrović ga je pitao koliko klubova iz 1. HNL može nabrojati. Gojak je ispalio “osam”, a Hajrović dodao da on može nabrojati – sve. Gojaka je zanimalo koliko je to “sve” pa mu je Hajrović rekao da HNL ima deset ekipa. Potom je krenuo nabrajati…

“Dinamo, Hajduk, Rijeka, Gorica, Lokomotiva, Istra, Inter, Varaždin”, nabrojao je Hajrović, a Gojak je dodao da on može nabrojati devet klubova.

Hajrović je, dakle, zaboravio istaknute članove HNL-a Osijek i Slaven Belupo. Gojak je u jednom izazovu rekao da će nabrojati deset ženskih imena, što je nasmijalo Hajrovića, a potom je Gojak morao nabrojati proizvođače mobilnih uređaja.

Na tom se popisu našao i Phillips, koji ipak ne proizvodi mobitele, što mu je suigrač i sugerirao. No evo i pomoći dečkima – tablica HNL-a uoči nastavka prvenstva 5. lipnja izgleda ovako i na njoj je svih deset klubova prve lige.

OBJAVLJENA ŠOKANTNA SNIMKA: IGRAČ DINAMA DOBIO TAKVU ŠAMARČINU DA SE SRUŠIO SA STOLCA!

Nabrijani Messi jedva čeka nastavak Primere: Pogledajte što radi na treningu

Komentari

komentara

« Povratak