URNEBESNO OBJAŠNJENJE: Otkriveno zašto je katarski biznismen fotkao Ivanu Knoll!

FOTO:

Svijet obilaze fotke Ivane Knoll s utakmice Hrvatske i Belgije na kojoj se vidi kako jedan katarski biznismen s osmijehom na licu uzima mobitel i fotografira je. Fotke je objavio i britanski Daily Mail koji je Knoll nazvao hrvatskom misicom.

Fotka na kojoj biznismen fotografira navijačicu proširila se i društvenim mrežama, a svi su primijetili zadovoljni osmijeh gospodina koji je posegnuo za mobitelom. No, danas je na Twitteru objavljeno nešto drugačije objašnjenje ovog poteza.

Mohammed Hassan Al Jefairi, istaknuti katarski poduzetnik, kaže da je tip na tribinama fotkao Knoll jer mu se nije svidjelo ono što je odjenula.

“Za vašu informaciju, fotografirali su je ne zato što im se ona sviđa, već zato što im se ne sviđa način na koji je odjevena, a koji je neprihvatljiv za našu kulturu. Ovo će vam potvrditi svatko iz Katara. Vjerojatno je žele prijaviti”, kaže Al Jefairi.

Katarskog poduzetnika je ekipa na Twitteru ismijala.

“‘Bez uvrede, gospodine, ali vaše opravdanje je smiješno. Njihovi izrazi lica, govor tijela i način na koji drže telefon prilično jasno odaju njihove namjere”, “Ja sam iz Katara. Naši muškarci nisu bezgrešni”, “Baš loše opravdanje”, pišu mu.

Komentari

komentara

« Povratak