USKORO IDE POTVRDA: Tottenham pronašao novog trenera!

FOTO:

Tottenham će u sljedećoj sezoni voditi Angelos Postecoglou, australski stručnjak grčkih korijena. Informaciju javlja Fabrizio Romano uz tvrdnju da je sve dogovoreno i da se čeka samo potpis nakon kojeg će informacija postati službena.

Momčad Tottenhama, za koju nastupa i Ivan Perišić, od 2021. godine vodio je Antonio Conte. Nakon njegove smjene u ožujku privremena trenerska rješenja postali su Cristian Stellini i Ryan Mason.

Romano navodi da su Postecoglou i Tottenham dogovorili dvogodišnju suradnju s opcijom produženja na još jednu sezonu. Nekadašnji reprezentativac i izbornik U-17, U-20 i seniorske vrste Australije dosad nije radio u najjačim europskim ligama i karijeru je uglavnom razvijao u domovini prije no što se otisnuo u Japan.

Ondje je postao prvi australski trener koji je osvojio titulu. Napravio je to 2019. vodeći Yokohamu. Od 2021. godine bio je u Celticu, gdje se istaknuo uspjesima i nametnuo jačim klubovima. S Celticom je 2012./2022 osvojio dvostruku, a u ovoj sezoni trostruku krunu.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak