USKORO NOVI IZBORNIK? Evo što Bjelica kaže o tome…

FOTO:

Trener Osijeka, Nenad Bjelica, dao je veliki intervju za index.hr u kojem je govorio o aktualnostima u hrvatskom nogometu.

Poznati strateg u potpunosti je preporodio Osijek koji će sutra imati najteži ispit u sezoni. Naime, u Gradski vrt im dolazi zagrebački Dinamo koji je trenutno daleko najmoćnija momčad u državi, a Bjelica je otkrio što nedostaje Osijeku da dođe na taj nivo:

“Dinamo kao prvo ima jedan pobjednički gard. To je ono na čemu mi najviše radimo u Osijeku. Tako želimo razvijati naše igrače i njihov mentalni sklop, da jednostavno u svakoj utakmici jedino što igra je pobjeda. Mislim da smo tu već odradili jedan dio posla i da ekipa to sve više prihvaća, igrali protiv Kurilovca ili Dinama, uvijek se traži ozbiljan pristup i maksimalno zalaganje”.

Nakon poraza Hrvatske u Ligi nacija protiv Švedske počelo se pričati o mogućoj smjeni Zlatka Dalića, a navijači su zazivali upravo Bjelicu:

“Mene to ispunjava ponosom, ali to je hipotetsko pitanje. Vidjet ćemo, kad dođe vrijeme za to da Hrvatska traži izbornika. Mi u ovom trenutku imamo izbornika koji je bio drugi na svijetu, koji je napravio uspješnu smjenu generacija, plasirao reprezentaciju na Euro bez ikakvih problema, tako da ostvaruje sve ciljeve koji su pred njega postavljeni. Radi svoj posao vrlo kvalitetno. Ako to jednog dana bude tema, onda ćemo vidjeti hoće li HNS razmišljati o meni. Naravno da bi svaki hrvatski trener bio ponosan voditi svoju reprezentaciju.”

Komentari

komentara

« Povratak