USKORO PLES KUGLICA: Evo koga može dobiti Dinamo u pretkolu Lige prvaka!

FOTO:

Dinamo Zagreb je sinoć pobjedom protiv splitskog Hajduka zaključao još jednu sezonu. Modri se već sada okreću novoj sezoni te će s velikim uzbuđenjem gledati ždrijeb drugog pretkola Lige prvaka koje će se održati 15. lipnja.

Hrvatski prvak ima daleko najveći koeficijent (49. 500) u kvalifikacijama pa će tako sve do Play-offa imati status nositelja što bi trebao znatno olakšati put do skupina. Podsjetimo, prođe li 2. pretkolo Lige prvaka, Dinamo je osigurao najmanje skupinu Konferencijske lige, a prođe li još jedno pretkolo, osigurat će najmanje skupinu Europa lige.

Potencijalni protivnici Dinama u drugom pretkolu su: Slovan Bratislava, HJK Helsinki, The New Saints, Žalgiris, Lincoln Red Imps, Maccabi Haifa, Shamrock Rovers, Zurich, prvak Luksemburga te jedan klub koji će doći iz predpretkola.

Zurich i Maccabi za sad su jedini sigurni potencijalni protivnici u 2. pretkolu Lige prvaka. Ono što za Dinamo ne bi bilo loše je da netko od nositelja ispadne u 1. pretkolu, pa da Slovan Bratislava prijeđe među nositelje, čime bi put Dinamu bio još lakši.

Ždrijeb 2. pretkola Lige prvaka održat će se 15. lipnja, a prva utakmica na rasporedu je 19. i 20. srpnja, dok će se uzvrati igrati tjedan dana kasnije. Ždrijeb 3. pretkola je 18. srpnja, a utakmice 3. pretkola igraju se 2. i 3. odnosno 9. kolovoza.

Komentari

komentara

« Povratak