USKORO POTVRDA: Dinamo dovodi još jednog stopera!

FOTO:

Izgleda kako su bile točne one najave iz Dinama kako je plan dovesti čak dva stopera. Jedan je već došao (Raul Torrente), a čini se kako je i drugi blizu Maksimiru.

Naime, Germanijak.hr piše kako je Dinamova meta Samy Mmaee, Marokanac, kojemu je prije nekoliko dana istekao ugovor u Ferencvarosu. Došao bi kao slobodan igrač, njemu je Dinamo, navodno, vrlo prihvatljiva opcija i taj bi transfer uskoro mogao biti realiziran.

Od svih potencijalnih pojačanja, on je najbliži dolasku u Maksimir, premda se opet kuha oko Slovenca Timija Maxa Elšnika i on postaje moguća opcija u veznom redu, ipak je Mmaeeov dolazak najrealniji. Radi se o 28-godišnjaku, koji je zadnje tri godine igrao u klubu iz Budimpešte, prije toga u belgijskom St.Truidenu i Standaardu, ima 35 nastupa u Europi.

Uz marokansko državljanstvo (ima 10 nastupa za reprezentaciju) ima i belgijsko državljanstvo, bio je i U21 reprezentativac Belgije i po svemu je igrač, kakvog žele u Maksimiru. Nakon dolaska mlađeg stopera, Španjolca Raula Torrentea, u Maksimiru žele još jednog iskusnijeg braniča i Mmaee bi mogao biti ‘taj’.

Komentari

komentara

« Povratak