USKORO POTVRDA: Evo kako će se zvati novi stadion Osijeka!

FOTO: Index.hr

Kako prenose domaći mediji, nogometni prvoligaš Osijek odigrat će još četiri utakmice na Gradskom vrtu, a onda ide selidba na novi stadion.

Index.hr piše kako prema nekim informacijama iz kuloara stadion bi se trebao zvati Opus arena, no još treba pričekati i službenu potvrdu. Radi se o tvrtci u vlasništvu glavnog klupskog sponzora.

Osijek je danas pozvao zainteresirane medijske kuće na razgledavanje bogatog kompleksa, na kojem traju završni radovi. Zavirili smo gotovo u svaki kutak impresivnog osječkog zdanja. Završni radovi privode se kraju pod budnim okom glavnog inženjera Hrvoja Sučića, koji nam je govorio o najvažnijim detaljima projekta.

“Za mene je stadion tehnički gotov. Sada slijedi sijanje trave, a dalje je sve na biologiji. Pampas možemo podijeliti na dvije osnovne cjeline – kamp/školu nogometa, koja se sastoji od pomoćnih terena (od kojih je jedan hibridni, identičan glavnom terenu) te tri prirodna i tri umjetna. Ovdje, ispod 20 tisuća kvadrata krova, nalazi se 13.005 sjedalica, sektoriranih na četiri osnovne tribine.”

Sadržajno, pregledno i praktično. Tako bi najlakše mogli opisati viđeno unutar samoga Pampasa. Osječki stadion imat će jednu od najvećih kuhinja na ovim prostorima, a iz kluba tvrde da za Sky box sadržaje imaju puno upita. Pampas sadrži i najmanje dvije prostorije za pritvor navijača koji budu kršili zakone.

Sve o novom stadionu možete pogledati OVDJE.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak