USPJELA KAMPANJA: Marsonia uz donacije navijača uredila stadion i dobila licencu!

FOTO:

Nekadašnji hrvatski prvoligaš Marsonia uspjela je svojoj crowdfunding kampanji „Doniraj za Marsu“. Slavonskobrodski trećeligaš uspio je renovirati stadion Stanko Vlainić Dida, nedavno je stigao dopis iz HNS-a da su dobili licencu za 2. HNL.

“Od srca hvala donatorima koji su sudjelovali u akciji, gradu i županiji i svima koji su pomagali klubu. Hvala igračima, trenerima, djelatnicima i našim navijačima! Drugi korak u bobbeamonovskom troskoku je iza nas.” – prenosi Večernji izjavu predsjednika Petra Bašića.

Podsjećamo, Marsonia je trebala popraviti sjedalice, urediti proctor oko terena, stigli su i novi jarboli, renovirati svlačionice…Žalbeno tijelo za licenciranje HNS-a je usvojilo zahtjev kultnog kluba te izdala licencu, sada Marsi predstoje kvalifikacije.

U drugoj ligi bijelo-crni nisu bili od davne 2008. godine, u play-offu za viši rang još se nalaze Mladost iz Petrinje, sinjski Junak te Opatija.

Pozivu kluba za pomoć ubrzo su se odazvali i svoje donacije dali brojni pojedinci, tvrtke i udruge. Kampanja je u potpunosti uspjela i svi nedostaci na stadionu su na vrijeme otklonjeni.

ANTE, KAPA DO PODA: EVO KAKVOM GESTOM JE REBIĆ OSVOJIO ČELNIKE MILANA…

Uefa zabranila šest parova u kvalifikacijama za SP: Srbija, BiH, Kosovo…

Komentari

komentara

« Povratak