USPOREĐUJU GA S DVIJE NAJVEĆE LEGENDE: „Modrić je najbolji veznjak u povijesti Reala!“

FOTO:

Najbolji svjetski veznjak Luka Modrić pokupio je nove i dosad najveće hvalospjeve od ugledne španjolske Marce. Jedne od najčitanijih tamošnjih novina smatraju da je Luka krucijalan za igru madridskog Reala, odnosno da je 36-godišnji Hrvat najbolji veznjak u povijesti kluba.

“Modrić, koji i u veteranskim godinama donosi magiju igri Reala je legenda kluba, vjerojatno je najbolji veznjak u klupskoj povijesti. Nijedan njegov veznjak nije u toj dobi bio tako važan ni igrao na takvoj razini. Na poziciji koja zahtijeva najviše i na kojoj se jako rijetko može vidjeti veterane da pružaju partije barem srednje vrijednosti, Modrić igrao kao da je u najboljim godinama.”

Za kraj teksta o čudesnom Modriću, Marca ga uspoređuje s dvije najveće legende Bernabeua, Ferencom Puskasom i Alfredom di Stefanom.

“Hrvat neće biti najstariji igrač u povijesti Reala. To su Ferenc Puskas (39) i Alfredo Di Stefano (37), ali njemu to nije problem. Luka je apsolutna legenda na razini ta dva Realova velikana.”

Legendarni mađarski napadač je zabio 156 golova u 180 nastupa za Kraljevski klub, dok je po di Stefanu nazvano pomoćno igralište Reala.

NIJEMCI OBJAVILI ŠOKANTAN POPIS NOGOMETAŠA I DJELATNIKA KOJI SU KOLABIRALI ILI UMRLI POSLJEDNJIH MJESECI

Komentari

komentara

« Povratak