UTUČENI RAKITIĆ: “Ovo je najteži trenutak moje karijere….”

FOTO:

Navijači su očekivali povratak pobjedama, ali su zapravo dobili novu blamažu. Naime, Sevilla je na svom stadionu izgubila 0:3 od Getafea i tako produbila krizu Rakitića i njegove ekipe.

Zvuči nestvarno, ali posljednja prvenstvena pobjeda Seville došla je 26. rujna kada su na svom stadionu razbili Almeriju 5:1. Nakon toga nizali su se remiji i porazi, a od pobjeda viđene su samo dvije u domaćem kupu protiv niželigaša.

Nakon utakmice navijačima Seville obratio se njihov (do)kapetan Ivan Rakitić. “Loše sam, cijela svlačionica je loše, svi mi koji nosimo grb Seville. Ispričavam se našim ljudima, navijačima, onima koji nas podržavaju u svakom trenutku”, rekao je pa nastavio:

“Ovo je najteži, najtužniji i najkompliciraniji trenutak moje karijere, ali neću odustati dok ne vratim Sevillu tamo gdje joj je mjesto. Obećavam da ćemo raditi više nego ikada, da ćemo se maksimalno uključiti kako bismo preokrenuli ovu situaciju. Ja sam kapetan i osoba koja je najodgovornija za momčad. Obećavam da ću dati sve od sebe da se uzdignemo iz ovoga.”

“Želim zahvaliti Diegu za sav njegov rad, za sve što nam je dao. Žao mi je što nismo uspjeli prenijeti na teren sve što smo pripremali. Moramo ustati. Tražim trud, rad, zajedništvo, sve… Moramo se 24 sata posvetiti onome što radimo i dobro se pripremiti. Već protiv Granade moramo ići na pobjedu”, zaključio je Rakitić.

Zvuči nestvarno, ali Sevilla je od 26. rujna upisala čak osam poraza u svim natjecanjima te sedam remija. Tu su i dvije već spomenute pobjede protiv niželigaša u Kupu.

Komentari

komentara

« Povratak