UVIJEK UMJEREN I KOREKTAN: Evo što je trener Hajduka rekao o smjeni Jarnija!

FOTO:

Hajduk Split sutra gostuje u Zagrebu kod Rudeša, a trener Mislav Karoglan se nada kako će njegovi izabranici doći do nove pobjede u prvenstvu.

Hajduk se nalazi na drugom mjestu s 45 bodova, dva manje od vodeće Rijeke te s četiri više od trećeg Dinama, koji ima utakmicu manje. Trener splitskog sastava Mislav Karoglan najavio je gostovanje kod posljednjeg kluba.

Potvrdio je da napadač Nikola Kalinić i golman Lovre Kalinić neće nastupiti zbog lakše ozljede, odnosno udarca. Ismael Diallo danas će se vratiti s Afričkog kupa nacija, ali neće konkurirati za susret s Rudešom. Marko Livaja trenira nakon što je zadobio ozljedu protiv Rijeke, a mladi napadač Filip Čuić konkurira za sastav. Polako se vraća i veznjak Mihael Žaper kojeg je mučila gripa.

“Utakmica je bitna kao svaka druga. Rudeš najbolje igra protiv velikih ekipa. S njima nema što izgubiti. Moramo biti pravi i ući u niz pobjeda. Rudeš je u negativnom nizu i to sigurno boli trenera. Kolega (Davor Mladina, op. a.) ih je uveo u prvu ligu. Jedini cilj nam je pobijediti i tako potvrditi bodove iz utakmice sa Slavenom”, izjavio je Karoglan, nakon čega su uslijedila pitanja novinara.

Karoglana je potom dočekalo pitanje o smjeni Roberta Jarnija, a na to je kazao: “Žao mi ga je kao čovjeka i kolege što je tako ispalo. Bitno je da jednom zauvijek bude isti kriterij za sve. Ako si tako postavio kriterije, neka budu uvijek isti za sve.”

Za analizu utakmice Wolfsburg – BVB kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak