UVJERLJIVO VODI U ANKETI: Evo koga bi hrvatski navijači htjeli za izbornika!

FOTO:

Nastavljaju se žestoke kritike prema hrvatskom izborniku Zlatku Daliću. Razlog je jednostavan, a to je da Vatreni nisu uspjeli proći skupinu u kojoj su se nalazili Španjolska, Italija i Albanija. Na kraju smo osvojili samo dva boda, a to nije bilo dovoljno za prolazak.

No, Zlatko Dalić jučer je bio posve jasan te je potvrdio kako želi i dalje voditi hrvatsku reprezentaciju. Inače, Dalić je u ožujku prošle godine potpisao ugovor koji traje do kraja Svjetskog prvenstva 2026. godine koje će se igrati u SAD-u, Kanadi i Meksiku.

Ipak, neki mediji smatraju kako treba doći do promjene pa je tako Index.hr napravio anketu: ‘Koga biste htjeli za izbornika Hrvatske?’. Među ponuđenim kandidatima osim Dalića tako imamo Slavena Bilića, Ivana Jurića, Nenada Bjelicu, Igora Tudora i Matjaža Keka!

Anketu je odradilo nešto manje od 30 tisuća fanova, a na prvom mjestu je upravo slovenski strateg Matjaž Kek koji je jučer odveo Sloveniju u osminu finala Eura. I to po prvi put u povijesti.

Kek je dobio 31%, dok je na drugom mjestu ipak Zlatko Dalić kojeg očito mnogi i žele zadržati na klupi. No, je li zaista vrijeme da stranac preuzme hrvatsku reprezentaciju? Kek je jako cijenjen u Lijepoj našoj i praktički sigurno bi prihvatio taj posao…

Komentari

komentara

« Povratak