UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Policajac u Splitu nokautirao djevojku koja je bila na koljenima…

FOTO:

Dinamo je drugi put bio bolji od Hajduka u velikom derbiju. Jučer se pak radilo o polufinalu Kupa, ali više se priča o neredima nakon utakmice.

I dok se prvenstveni meč završio bez nereda, ovaj u Kupu donio je ružne scene. Oko Poljuda su se čuli topovski udari. Na istočnoj strani kod stadiona bacalo se kamenje i izbila je tučnjava.

Počelo je na stadionu nakon upada Torcide na teren, a nastavilo se po gradu. I podalje od Poljuda zabilježeni su incidenti i nastale su neke zaista šokantne i uznemiravajuće snimke.

Na jednom od tih snimaka moglo se vidjeti kako grupa policajaca hapsi nekoliko osoba. Dva policajca obaraju jednog momka na pod, a pokraj njega je djevojka koja se nalazi na koljenima i baš u tom trenutku ju je snažno ošamario jedan od pripadnika policije.

Osim toga, nastvlja se maltretiranje djevojke, kao i osoba koje su bile s njom. Nije poznato zbog čega ovakav agresivan pristup policije i da li su djevojka i osobe snimka zaista uradile nešto što je prouzrokovalo ovakvu reakciju nadležnih organa.

Ovo je samo jedna od snimki koja se poajvila na društvenim mrežama nakon utakmice na Poljudu.

Podsjetimo, nakon utakmice pripadnici Torcide, navijačke grupe Hajduka, utrčali su na teren i krenuli prema dijelu stadiona gdje su bili smještene pristalice Dinama, popularni Bad Blue Boysi.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak