Vaha na pitanje bi li se vratio u Dinamo: “Mamić mi se ispričao, ali teško je to…”

FOTO:

Izbornik reprezentacije Maroka Vahid Halilhodžić komentirao je činjenicu da će njegova reprezentacija na SP-u u Kataru igrati protiv Hrvatske, ali se dotaknuo i priče o tome da bi on mogao naslijediti Željka Kopića na klupi Dinama.

“Čak sam nekim prijateljima i rekao da ćemo izvući Hrvatsku, to je osjećaj koji ne možeš ne razumjeti. Kroz neke vizije moje utopističke, rekao sam ‘možda će biti Hrvatska’ i eto, tako je ispalo. Normalno da je Hrvatska favorit, Hrvatska je viceprvak svijeta, ali mi nećemo ući u tu utakmicu da se šetamo. Sve ćemo napraviti da se šetamo i pobijedimo Hrvatsku, pratit ćemo svaki detalj i pokušati iznenaditi”, rekao je za Dnevnik Nove TV bivši trener Dinama, pa je objasnio kako će čuvati Luku Modrića:

“Može se praviti flaster visoko na igraču koji organizira igru, ali sve zavisi. Ima još šest-sedam mjeseci do Svjetskog prvenstva, ne žurim još.”

Zbog sukoba s najvećim zvijezdama Vaha nije siguran hoće li uopće voditi Maroko na Mundijalu.

“Vidjet ćemo, može se dogoditi još puno čudnih stvari. Već sam dvije reprezentacije odveo na Svjetsko prvenstvo pa ih nisam vodio. Ako netko misli drugačije, to je njihova stvar. Neće biti prvi put. Onaj igrač koji odbija trenirati, koji odbija igrati, simulira ozljede – to je za mene završena priča. Za mene je reprezentacija nešto sveto, to ne pripada igračima, već čitavom tom narodu i, kad se netko tako ponaša, onda je to gotova priča. To je moja priča.”

 

Komentari

komentara

« Povratak