Vatrena krila: Stoper najsrčaniji hrvatski igrač, dinamovac nada godine, legendi Hajduka nagrada za životno djelo

FOTO: HNS

Dodijeljene su  nagrade „Vatrena krila“ koje dodjeljuje organizacija navijača hrvatske nogometne reprezentacije „Uvijek vjerni“. Svečanost je održana na vidikovcu Zagreb Eye 360°.

Čarli razbijenom glavom na Euru zaradio nagradu

Nagrada za najsrčanijeg igrača otišla je u ruke Vedrana Ćorluke:

„Zahvaljujem se na ovoj predivnoj nagradi, jer ih mi stoperi baš ne dobivamo tako često, pored svih ovih umjetnika. Ali, s obzirom da znam s koliko srca svaki naš reprezentativac nastupa za Hrvatsku, ova nagrada mi ima još veće značenje. Htio bih se zahvaliti ‘Uvijek vjernima’ i svim istinskim navijačima reprezentacije u ime svih igrača, i nadam se da će nas nositi u petak do pobjede, a tako i u budućnosti“, zahvalio je stoper Lokomotiva koji zbog ozljede neće moći igrati protiv ukrajine u petak.

Špaco se rasplakao

Nagradu za životno djelo dobio je  bivši trener i legenda  Hajduka – Stanko Poklepović Špaco, u čije je ime nagradu preuzeo Miroslav Ćiro Blažević:

„Hvala vam što ste ga se sjetili. Kada je čuo za nagradu rasplakao se, ali mi u ovim godinama lako plačemo. Špaco nije bio samo legenda Dalmacije nego i šire”, izjavio je Ćiro koji je istu nagradio osvojio prošle godine.

Dinamova škola daje rezultate

Nadom godine proglašen je mladi veznjak Dinama Ante Ćorić:

„Zahvaljujem se navijačima što su uz mene. Ova nagrada mi mnogo znači i veliki je motiv za budućnost“, kazao je buduća zvijezda Hrvatske.

„Uvijek vjerni“  službeni je klub krovnog hrvatskog nogometnog tijela i okuplja sve navijače hrvatske reprezentacije. U klub se mogu učlaniti svi koji na bilo koji način žele pomoći reprezentaciji i napretku najboljih jedanaest. Godišnja članarina u Klubu navijača iznosi 100 kuna + poštarina (15 kuna), a računa se godinu dana od dana učlanjenja. Godišnja članarina za navijače iz inozemstva iznosi 20 eura + poštarina (5 eura za Europu, 7 eura za ostatak svijeta).

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/juventusova-generacija-2001-godine-dala-cak-14-trenera-medu-njima-nas-igor-tudor/

Komentari

komentara

« Povratak