VATRENA NAJAVA: Evo što je trener Dinama izjavio uoči uzvrata protiv Sheriffa!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb sutra igra uzvratni susret Play-offa Lige prvaka protiv moldavskog Sheriffa. Modri moraju nadoknaditi čak tri gola zaostatka, a dvoboj protiv Sheriffa danas je najavio trener Dinama, Damir Krznar.

Kako do preokreta i što očekivati od utakmice koju će propustiti neki od ozlijeđenih nositelja igre, Dinamov trener Damir Krznar i veznjak Luka Ivanušec otkrit će na konferenciji za medije koja započinje u podne.

“Bez obzira na poteškoće koje imamo, vjerujemo da ova momčad ima snage, energije i znanja nadoknaditi zaostatak iz Tiraspola. Možemo doći do rezultata koji nas vodi u Ligu prvaka. U sportu je sve moguće, posebice u nogometu. I mi smo to znali dokazati i na tome gradimo optimizam. Vjerujemo da možemo napustiti stadion uzdignutih ruku”, rekao je Damir Krznar u uvodu.

“Potpisao bih svaku trenerovu riječ, vjerujemo da možemo u Ligu prvaka. Atmosfera je dobra, spremni smo za sutra. Očekujemo podršku navijača i da napravimo ono što želimo”, dodao je Ivanušec.

“Osnovno je to da moramo zatvoriti pristup našem golu. Na tome temeljimo nadu da možemo sutra iznenaditi. Prva je zadaća ne primiti gol, onda preuzeti rizik u fazi napada i truditi se spriječiti ubojitu kontru koja nas je koštala u prvoj utakmici”, rekao je Krznar.

Komentari

komentara

« Povratak