VATRENA SITUACIJA: Chiellini u autobiografiji prozvao Balotellija i Mela, a dvojac mu odmah brutalno spustio!

FOTO:

Veliku buru podigao je Giorgio Chiellini detaljima iz autobiografije “Ja, Giorgio” koje je otkrio u intervjuu La Repubblici.

“Dva igrača su me jako razočarala u karijeri, a riječ je o Mariju Balotelliju i Felipeu Melu. Balotelli je negativna osoba koja ne poštuje momčad. Tijekom utakmice s Brazilom na Kupu Konfederacija 2013. godine uopće nije sudjelovao u momčadskoj igri, zaslužio je šamarčinu. Ljudi misle da je bio u pet najboljih napadača, ali za mene nije bio ni u 20. Ipak, ima netko gori od njega, a to je Felipe Melo. On je gori od najgoreg. S njim je sve uvijek bilo na rubu tučnjave, rekao sam ljudima u klubu da je on trula jabuka.”

Prozvani su odmah odgovorili legendarnom kapetanu Juventusa. Balotelli mu je poručio: “Za razliku od tebe, koji si kapetan i navodno vođa momčadi, trebao knjigu da bi se obračunao sa suigračima i rekao im ono što stvarno misliš o njima, ja barem imam toliko iskrenosti i hrabrosti da nešto tako kažem licem u lice. Od 2013. do danas imao si nebrojene prilike da napraviš isto i ponašaš se kao muškarac. Umjesto toga, ti si ‘kapetane’ odabrao ovakav način. Tko zna što misliš o svojim aktualnim suigračima; govoriš li im to u lice, ili će to saznati za par godina u tvojoj autobiografiji. Nikada nisam radio ono za što me ‘kapetan’ optužuje, a to je da sam pokazao nepoštovanje prema dresu Italije. Ovo što radiš nije djelo muškarca ni prvaka.”

Melo nije bio ništa blaži: “Prije svega, bilo bi zanimljivo vidjeti na osnovu kojih događaja mene ocjenjuje kao što je to napravio, ali u svakom slučaju, nemam problema odgovoriti tom braniču. Dok sam bio u Juventusu nikada nisam pokazao nepoštovanje prema bilo kome, suigračima, trenerima ili klubu. Kaže da ja sa mnom sve uvijek bilo na rubu tučnjave. Što me onda nije udario ili izazvao da se potučemo? Daleko je lakše pljuvati osobu koja ti se ne sviđa u knjizi, nego kada si s njom licem u lice. Ne znam zašto je taj branič tako ljut na mene. Možda jer sam ga s Galatasarayem pobijedio u Ligi prvaka? Ili jer sam s Brazilom pobijedio njegovu Italiju na Kupu konfederacija? Ili je možda ljut zato što je za Italiju odigrao preko 100 utakmica bez da je osvojio išta? Imao bih i ja štošta za reći o njemu, ali ću se zaustaviti, jer za razliku od tog braniča, ja znam staro nogometno pravilo: Što se dogodi u svlačionici, ostaje u svlačionici.”

BILO JE I VRIJEME: OVO JE PRVI HRVAT KOJI ĆE ZAIGRATI ZA MANCHESTER UNTIED!?

PALA JE ODLUKA: Hrvatska nogometna liga ima novog prvoligaša!

VELIKI RONALDO TVRDI: PETORICA NOGOMETAŠA SU ZASLUŽILI ZLATNU LOPTU, A NISU JE OSVOJILI…

Englezi sastavili najboljih 11 Dinama: Da nisu prodavali, bili bi najbolji u Europi

index

Komentari

komentara

« Povratak