VATRENE NOVOSTI: Argentinac kojeg želi Dinamo povukao žestoki potez!

FOTO:

Prije nekoliko dana lansirana je velika vijest kako se 23-godišnji argentinski branič, Alan Franco, nalazi na meti zagrebačkog Dinama.

Modri su očito jako zapeli za ovog igrača pa se tako čak spominjala cifra od 4,3 milijuna dolara, ali to je odbijeno od strane Independientea. Poznati argentinski klub traži milijun dolara više, a čini se kake to ohladilo ljude iz Maksimira.

Razlog je taj što Independiente želi s tim novcem isplatiti bivši klub Franca koji ima pravo na 20 posto od idućeg transfera. Radi se o manjem klubu, San Telmu. Takvo ponašanje slavnog argentinskog kluba razljutilo je 23-godišnjeg braniča koji je na kraju odbio trenirati.

U Argentini klubovi zasad treniraju putem Zoom aplikacije, a Franco se već dva dana ne javlja ljudima iz kluba. Time vrši pritisak na klub da ga pusti u Dinamo jer su mu čelnici Independientea kada ga u siječnju nisu pustili u Los Angeles Galaxy obećali prodati ga kad dođe prihvatljiva ponuda.

“Sa zainteresiranim klubom imali smo dva-tri razgovora. Ponuda nije bila dovoljno dobra za naš klub, to je odluka predsjednika. Pokušavamo razumjeti Franca i njegove ljude, ali on je još mlad, sigurno će biti još prilika za transfer, posebno ako stigne bolja ponuda”, rekao je sportski direktor Independientea Jorge Burruchaga.

TREBA LI TO PRIHVATITI? POZNATI KLUB NUDI MANDŽUKIĆU 15 MILIJUNA KUNA PO SEZONI…

DEFINITIVNO NAPUŠTA MADRID: Realovoj zvijezdi propao transfer u Atletico, pa prelazi u PSG?!

Komentari

komentara

« Povratak