VATRENI OPET NA UDARU: Govori da je najbolji na svijetu, a zapravo je slaba karika!

FOTO:

I dok većina hrvatskih nogometaša nakon Svjetskog prvenstva uživa u novostečenom ugledu i slavi, neki su se (opet) našli na udaru kritika.

Uzeo Lovrena „na zub“

Liverpool je sjajno krenuo u novu sezonu. Nakon četiri kola imaju maksimalnih 12 bodova i nalaze se na vrhu Premier lige. Na žalost, hrvatski branič, Dejan Lovren, i dalje ne konkurira u momčadi Jurgena Kloppa, zbog ozljede trbušnog mišića koju vuče još sa Svjetskog prvenstva.

Lovrena je jako dobro zamijenio Joe Gomez, pa je pred hrvatskim braničem težak zadatak ponovnog dokazivanja. Pozvanim da komentira Lovrenovu igru, našao se bivši igrač „Redsa“ Craig Bellamy. Po njemu je upravo Lovren najslabija karika:

„Lovren je igrao finale Svjetskog prvenstva i Lige prvaka i sam će za sebe reći da je među najbolji na svijetu. Ipak, nisam baš u to siguran. Gledajući Liverpool, čak i na putu do finala Lige prvaka, moja najveća briga bili su Lovren i vratar. On je slaba karika i mislim da bi možda momčadi bilo i bolje bez njega!“

KARIJERA MU JE MOGLA IĆI U SASVIM DRUGOM SMJERU: Modrić je 2008. trebao potpisati za jedan od najbogatijih klubova svijeta!

Komentari

komentara

« Povratak