VAŽAN KOTAČIĆ CITYA KONAČNO ODAHNUO: Sjajne scene uoči početka utakmice na Etihadu!

FOTO:

Manchester City je za vikend kod kuće igrao susret 2. kola protiv Huddersfielda, s lakoćom su osvojili nova tri boda i slavili velikih 6:1. No, utakmica nije toliko bila u prvom planu koliko događaj uoči početka susreta na Etihadu.

Bivši španjolski reprezentativac David Silva u naručju je izveo svog osmomjesečnog sina Matea, koji se od rođenja bori sa zdravstvenim problemima.

Naime, rođen je prerano je mjeseci je ležao na intenzivnoj njezi, pa je uz odoborenje Citya, španjolski veznjak često putovao u domovinu kako bi bio uz malog Matea.

Informacije govore kako se mališan jako dobro oporavlja, pa je Silva to odlučio podijeliti sa navijačima i javnosti. Svakako treba pohvaliti upravu engleskog prvaka na razumijevanju za njihovoj ponajboljeg igrača.

David Silva se tako konačno mogao koncetrirati na posao kojeg je obavio vrlo dobro, u 250. nastupu postigao je pogodak u visokoj pobjedi.

„Prerano je reći da je s Mateom sve u redu. Ali dobre su vijesti da je moj sin sve jači i jači. Moramo nastaviti obavljati preglede svako malo, ali mislim da već možemo razmišljati malo o budućnosti. Bili su to najteži mjeseci u mom životu. Pitam se kako sam se uspio nositi s tim. Oslonio sam se na snagu moje djevojke i obitelji. Mateo mi je isto bio inspiracija zbog načina na koji se borio” – otkrio je nedavno bivši igrač Valencije.

Komentari

komentara

« Povratak